Qui som?

Molt més del que imagina

Història:

La nostra empresa va ser creada pel nostre pare, Antoni Guerrero Segura, cap a l’any 1968 a Anglès (Girona), treballant a les Mines d’Osor per, posteriorment, anar al pantà de Susqueda. Més endavant, l’any 1973, es va instal·lar a Salt (Girona) realitzant un pou d’aigua, treball encarregat per la constructora saltenca EUGESA.

Dedicació absoluta:

També vam realitzar diferents obres per a altres empreses molt important de l’època. Ara portem aquesta empresa amb molt d’orgull i dedicació, amb el nom de Reformes Girona.

A la seva disposició des de l’any 1989. Treballant per oferir-li el millor.

Què fem:

construction-lit_insetEns dediquem a fer tot tipus de reformes i obra nova per a la seva llar, negoci o comunitat.

Amb nosaltres té la tranquil·litat que un equip perfectament qualificat posarà tot el seu coneixement i la seva il·lusió en aconseguir que el seu projecte es realitzi amb les màximes garanties d’execució i satisfacció per a vostè.

Amb qui treballem:

iglesia-de-sant-feliuDes dels inicis de Reformes Girona, ens hem dedicat a tot tipus de reformes a vivendes i locals comercials.

Hem treballat conjuntament amb algunes de les empreses més importants de Girona i hem realitzat obres de certa importància, com per exemple, els enderrocaments dels edificis de la plaça de Sant Fèlix i del carrer de la Barca amb Ferreries Velles. Un treball de dimensions considerables realitzat amb la màxima eficiència. Treballem amb professionals qualificats en totes les branques.

Màxima qualitat i el millor servei – Sóm els millors de Girona.

A Reformes Girona reformem la seva casa o el seu negoci a la seva mida. Els nostres tècnics li faran un estudi tècnic i econòmic, assessorant-lo segons les seves necessitats. Vostè podrà triar entre una àmplia gamma de productes de les millors marques del mercat i que compleixen amb els nivells de qualitat més alts. Som la millor solució a les seves necessitats.

contact_wo_cat